Снимки: Facebook Има ли пешеходна пътека преди да се влезе на

...
Снимки: Facebook Има ли пешеходна пътека преди да се влезе на
Коментари Харесай

Ново 20: Рисуват тебеширени пешеходни пътеки в “Аспарухово”

Снимки: Facebook 

Има ли пешеходна пътека преди да се влезе на кръговото на центъра на Аспарухово по ул. “Народни будители ”? Това се питат в обществените мрежи будни поданици на крайморския квартал, написа Нова Варна. Няколко конфликтни обстановки към този момент са се случили на мислената пешеходна пътека, която обаче не е обозначена със съответните знаци и маркировка. Ако чакаме до края на ремонта ще стане акцидент, разясняват локалните.

“Обръщам се към кмета на региона с предложение да вземе съответни ограничения това да не се случи. Не се заяждам, само че обстановката в центъра на квартала ни е рискова. В случай, че не се вземат ограничения, в четвъртък 07. 03.2019 година от 17ч. приканвам жителите да си нарисуваме с тебешири пешеходна пътека ”, приканва Мартин Златев. Кметицата на региона Калина Белмезова изясни за медията ни, че ремонтните действия по бул. “Народни будители ” не са завършили и пешеходните пътеки се отбелязват за цялото трасе след края ѝм. “Говорила съм с компанията, до дни ще бъде положена сигнализацията. Най-вероятно вечерта, с цел да не се пречи на придвижването. Там постоянно е имало пешеходна пътека и живеещите в региона са наясно с наличието на по-голям брой пешеходци ”.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР